Menteşe Belediyesi engelli vatandaşlara el uzatıyor

Menteşe Belediyesi engelli vatandaşlara el uzatıyor
Menteşe Belediyesi sosyal projeler kapsamında Özel Kalem personeli Kamil Gümüş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Özlem Dinçer Çınar...

Menteşe Belediyesi sosyal projeler kapsamında Özel Kalem personeli Kamil Gümüş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Özlem Dinçer Çınar ile birlikte, Göktepe mahallesinde engelli vatandaş Mehmet Mustafa Kurt’a akülü sandalye teslim ettiler.Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla her zaman engelli vatandaşların yanında olan Menteşe Belediyesi sosyal projeler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların sosyalleşmesi, sosyal hayatta yer almaları, normal bir birey gibi, bizim gibi yaşamaları için hayatlarını kolaylaştırmamız gerekiyor. Bu anlamda onların sadece özel günlerinde değil, devamlı yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Bildiğiniz gibi engelli vatandaşlarımız için daha önce Kurşunlu Camii önünde engelli şarj istasyonu kurduk. Burada akülü aracı olan engelli vatandaşlarımız ücretsiz olarak akülü araçlarını şarj edebiliyorlar. Bu sayıyı önümüzdeki günlerde arttıracağız. Bunun yanında şu ana kadar 5 engelli vatandaşımıza akülü ve tekerlekli sandalye verdik. Geçtiğimiz günlerde de Göktepe mahallesinde yaşayan engelli vatandaşımız Mehmet Mustafa Kurt’a akülü araba teslim ettik. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Böyle düşünürsek engelleri daha çabuk aşarız diye düşünüyorum. Öncelikle zihnimizdeki, engelleri aşmak gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.