Menteşe Göktepe Muhtarından Şenliğe Davet

Menteşe Göktepe Muhtarından Şenliğe Davet
Muğla’nın Menteşe ilçesinde bu hafta sonu Göktepe Belenye 9. Kültür ve Dayanışma Şenliği ile 6. Tarhana Festivali düzenlenecek.

Menteşe yarın düzenlenecek şenlik ve festival ile renkli görüntülere sahne olacak.
Hafta sonu etkinlikleri bu yıl 14-15 Ekim tarihlerinde 9.’cusu düzenlenecek olan ve saat 11.00’de Göktepe Sosyo Kültürel alanda başlayacak olan Göktepe Belenye 9. Kültür ve Dayanışma Şenliği ile başlayacak.

Göktepe mahalle muhtarı İsrafil Kaçar sosyal medyadan çağrıda bulundu. Kaçar davet çağrısında “14 -15 Ekim 2023 Cumartesi Pazar günleri yapacağımız 9.Göktepe (Belenye) Kültür ve Dayanışma Şenliğimizde Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Sizlerle bir fazla, yokluğunuzla bir eksiğiz. Biz yaşarken köylerimiz ölmesin.” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 2312 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.