Menteşe Şenliği Başladı

Menteşe Şenliği Başladı
Menteşe Belediyesi’nin 2. sini düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği başladı. Baca yakma töreniyle başlayan şenlik üç gün sürecek. Şenliğin...

Menteşe Belediyesi’nin 2. sini düzenlediği Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği başladı. Baca yakma töreniyle başlayan şenlik üç gün sürecek. Şenliğin son gününde Kıraç konseri ve havi fişek gösteri yapılacak.

Menteşe Belediyesi tarafından bu yıl 2’inci düzenlenen kültür ve sanat şenliği başladı. Şenliğin açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Suha Aldan, Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Sarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Menteşe 2’inci kültür ve sanat festivali baca yakma töreniyle başladı. 3 gün sürecek şenlikler kapsamında konserler, söyleşiler, resim- fotoğraf sergileri, Yörük Zeybek gecesi, kitap tanıtımı, kavun yarışması, turşu ve reçel yarışması, sünnet töreni, rahvan at yarışları, trap atışları düzenlenecek. Şenlik kapsamında ayrıca Menteşe Belediyesi tarafından yapılan, Ahmet Taner Kışlalı Parkının da açılışı gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 862 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.