MENTEŞE’DE 3 GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

MENTEŞE’DE 3 GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK
Muğla’nın Menteşe ilçesinde, ADM tarafından yapılacak olan zorunlu bakım çalışmaları nedeniyle 30 Eylül Cuma, 1 Ekim Cumartesi ve 2 Ekim Pazar günü belirlenen saatlerde elektirik kesintisi uygulanacak.

ADM tarafından zorunlu bakım çalışmaları nedeniyle Menteşe ilçesinin birçok bölgesinde 3 gün belirlenen saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

30 Eylül 2022 Cuma günü;  Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesi Hasan Ercan Caddesi, Şehit Özden Aşınmaz Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi, Baki Ünlü Caddesi ve bağlı bulunduğu sokaklarda, Menteşe Halk Eğitim Merkezi, Tarım ve Köy İşleri Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ÖTM Müşterisinde 12:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

1 Ekim 2022 Cumartesi günü;  Düğerek Mahallesi tamamı, Orhaniye Mahallesi bir kısmı, Zihni Derin Caddesi tamamı ve bağlı bulunduğu sokaklar, Çayır Mevkii, Jandarma, İkici Piyade Tabur Komutanlığı, Belediye Arıtma ÖTM Müşterilerinde 10:00-12:00 saatleri arasınında enerji kesintisi uygulanacak.

1 Ekim 2002 Cumartesi günü ayrıca;  Karşıyaka Mahallesi tamamı, Orhaniye, Orta Mahallesi bir kısmı Menteşe Devlet Hastanesi ve çevresinde 13:00-16:00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.

2 Ekim 2002 Pazar günü; Şeyh Mahallesi tamamı, Orhaniye, Orta Mahallesi bir kısmında Menteşe Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı çevresinde 10:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

ADM tarafından yapılan açıklamada, söz konusu tarihler ve saatlerde yapılacak olan zorunlu enerji kesintisinden dolayı vatandaşların ve abonelerin tedbirlerini almaları gerektiği belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılacak olacak olan çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde; kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verileceğinden, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısının açmaları faydalı olacaktır. Elektrik kesintisi hakkında bilgi almak ve bu konuda sorunların iletilmesi için vatandaşlarımız 186 çözüm merkezi hattını arayabilirler.”

Bu haber toplam 2579 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.