Menteşe’de 6 Saat Elektrik Kesik

Menteşe’de 6 Saat Elektrik Kesik
Yapılan açıklamada Menteşe İlçe Merkezinde bulunan mahallelerin de içinde olduğu toplam 56 mahalleye elektrik verilemeyecektir İlçeye bağlı ve yukarıda...

Yapılan açıklamada Menteşe İlçe Merkezinde bulunan mahallelerin de içinde olduğu toplam 56 mahalleye elektrik verilemeyecektir İlçeye bağlı ve yukarıda belirtilen 56 mahalle dışında kalan Bayır, Çaybükü, Çiftlik, Çırpı, Paşapınarı, Sungur, Dokuzçam, Şenyayla, Dağpınar ve Zeytinköy Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenmeyecektir. Ula İlçesinde, Alparslan, Ayazkıyı, Demirtaş, Köprübaşı, Armutçuk, Çiçekli, Gölcük, Kızılağaç, Turgut, Yaylasöğüt mahallelerine elektrik verilemeyecektir. İlçe'nin diğer 20 mahallesinde ise elektrik kesintisi uygulanmayacaktır, açıklaması yapıldı.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada  Elektrik verilemeyecek yerleşim merkezlerindeki kendi tesislerinde bakım planlayan ilgililerin güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının zorunluluk nedeniyle iptal edilmesi, enerji sunumuna devam edilmesi veya çalışmanın önceden tamamlanması durumunda enerji daha erken verilebileceğinden bu durum ilgililerce dikkate alınmalıdır ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.