Menteşe’de bir şahısın evinde çok sayıda tüfek ele geçirildi

Menteşe’de bir şahısın evinde çok sayıda tüfek ele geçirildi
Muğla’nın Menteşe ilçesinde E.B. isimli şahsın evinde bulunan uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışı içerisinde olduğu bilgisinin alınması üzerine yapılan aramada çok sayıda tüfek ve fişek ele geçirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesi Salihpaşalar Mahallesinde ikamet eden E.B. isimli şahsın evinde bulunan uzun namlulu tüfek ve tabancaları satma arayışı içerisinde olduğu bilgisi alındı.

İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin ikametinde arama yapıldı.

Yapılan arama sonucu; 2 AK-47 kaleşnikof piyade tüfeği, 4 AK-47 piyade tüfeği şarjörü, 169 piyade tüfeği fişeği, baretta marka tabanca ve şarjörü, glock mini marka tabanca ve şarjörü,  combact master marka tabanca ve şarjörü, zoraki 2918-T kurusıkı tabanca ve şarjörü, ruhsatsız av tüfeği, 68 av tüfeği fişeği ve 7 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüpheli E.B. isimli şahıs gözaltına alındı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen faaliyet ile ilgili adli işlemlere başlanıldı.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 581 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.