MENTEŞE’DE TARIM KREDİ MARKETLERİ'NDE İNDİRİM KUYRUĞU

MENTEŞE’DE TARIM KREDİ MARKETLERİ'NDE İNDİRİM KUYRUĞU
Cumhurbaşkanı Erdoğan marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30-40 üründe indirim yapılacağını duyurmuştu. Menteşe’de Zübeyde Hanım Caddesi Üntaş konutlarında hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde de ürünlerin indirimli satışa sunulmasıyla ilk gün yoğunluğa neden oldu.

BERİTAN YÜCEL

Tarım Kredi, marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde bugünden itibaren indirimli fiyat uygulamasına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatifi 30-40 çeşit ürününde de süratle indirime gidecek. Talimatımız şu, kar amacıyla çalışmayacaksın, vatandaşımı koruyacaksın" ifadelerine yer vermişti.

Talimatın üzerine Tarım Kredi, marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçileceğini duyurmuştu.

Menteşe’de Zübeyde Hanım Caddesi Üntaş konutlarında hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde de ürünlerin indirimli satışa sunulmasıyla ilk gün yoğunluğa neden oldu. Vatandaşlar ilk gün Tarım Kredi Marketleri'nin kasalarında kuyruk oluşturdu.

VATANDAŞLARDAN “İNDİRİM YOK” TEPKİSİ

Söylendiği gibi fiyatlarda indirim uygulanmadığını dile getiren bazı vatandaşlar “Bakın burada indirim olsaydı ben buradan elim boş çıkmazdım. İçeride indirim falan yok. Buradan ne bir şey alınır, nede sıraya girilir ” şeklinde tepki gösterdiler.

 

Bu haber toplam 1955 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.