MENTEŞE’DE TUĞÇE GÜNDÜZ DİYET DANIŞMANLIĞI MERKEZİ AÇILDI

MENTEŞE’DE TUĞÇE GÜNDÜZ DİYET DANIŞMANLIĞI MERKEZİ AÇILDI
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Diyetisyen Tuğçe Gündüz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi hizmete açıldı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Caddesi Özmen İşhanı’nda kendi işletmesini kuran Gündüz’ün açılış törenine; Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Ersöz ve Levent Ünver, AK Parti MKYK üyesi Yelda Erol Gökcan, AK Parti Menteşe Belediye Başkan aday adayı Eray Çiçek ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Tuğçe Gündüz, şunları söyledi:

“Bugün burada hayalini kurduğum ve uzun süredir beklediğim bir anın heyecanını paylaşmak için toplandık. Diyetisyenlik mesleği, insanların sağlıklı yaşam tarzlarına ulaşmalarına ve daha sağlıklı bir gelecek inşa etmelerine yardımcı olma amacını taşır. Diyetisyenlik, sadece bir kişinin kilo vermesi ya da belirli bir diyeti takip etmesiyle ilgili değildir. Aynı zamanda insanların daha iyi beslenme alışkanlıkları edinmeleri, kronik hastalıkları önlemeleri ve genel yaşam kalitelerini artırmaları için gerekli olan bilgi ve rehberliği sunar. Bu, toplumumuzun sağlığını iyileştirme hedefimize ulaşmamız için kritik bir faktördür. Bu açılış, sadece bir yerin resmi açılışı değil, aynı zamanda hayalimi gerçeğe dönüştürme yolculuğumun da başlangıcıdır.”

“BU AÇILIŞIN, DAHA SAĞLIKLI BİR GELECEĞE GİDEN YOLU AYDINLATMASINI DİLİYORUM”

Gündüz, “Bizler, diyetisyenler olarak, bireylerin yaşamlarını dönüştürme gücüne sahibiz. Sağlıklı beslenme, enerji ve yaşam sevincini artırırken hastalıkları azaltabilir. Bu nedenle, bu misyonu yerine getirirken sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Bu nedenle, bu açılışın bir parçası olarak burada olmanız benim için büyük bir onur. Hepinizi burada görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu açılışın, daha sağlıklı bir geleceğe giden yolu aydınlatmasını diliyor, hepinize sağlık dolu günler diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.