Mete’den vatandaşlara teşekkür

Mete’den vatandaşlara teşekkür
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete  Demokrasi Nöbetlerine katılarak milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Mete açıklamasında;“15...

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete  Demokrasi Nöbetlerine katılarak milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Mete açıklamasında;“15 Temmuz akşamı milletimizi karanlığa hapsetmek isteyen,   Fettullahçı Terör Örgütüne  tüm dünyanın gözü önünde,  tanklarına tüfeklerine rağmen mani olan bu aziz millet bir kez daha gazi olmuştur” dedi.

Mete “Kendilerine devletimizi korumak üzere teslim edilen tankı, tüfeği milletimize doğrultan bu hain yapılanmanın hesap edemediği tek şey ise milletimizin iradesine olan bağlılığı idi.  Fedakârlıkların en büyüğünü göstererek abdestini alıp meydanlara çıkan ve şehadet mertebesine ulaşan kardeşlerimizi hesap edemediler.Sn Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz akşamındaki çağrısından 10 Ağustos’a kadar meydanları hiç boş bırakmayan, her an şahadet özlemiyle meydanlarda nöbet tutan milletimizi hesap edemediler. 10 Ağustos itibariyle demokrasi nöbetlerimize ara verdik.. Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki 15 Temmuz gecesi Sn Cumhurbaşkanımızın konakladığı otele çağrımız üzerine dakikalar içersinde gelen,adeta  canlarını feda etmek için sabırsızlanan ve birçoğunun adını bile bilmediğimiz kardeşlerimizin ceraretini ve samimiyetini tebrik ediyorum.  Onlardan Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

Ak Parti Muğla İl Başkanı Mete “Marmaris Emniyetimizden şehit olan kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Rabbimden makamların en güzelini niyaz ediyorum. Gazilik bu milletin en kadim makamıdır. O yüzden 15 Temmuz gecesi Gazilik makamıma erişen tüm gazilerimize saygılarımı sunuyorum.Cumhurbaşkanımızın kaldığı otele hain saldırıda bulunan üniforma giymiş terör örgütü mensuplarını Marmaris’ten kaçmadan yakalayan şerefli TSK personelimize ve emniyet güçlerimize ayrıca darbe girişiminden  son hain yakalanınca kadar süreci soğukkanlılık ve büyük bir başarı ile yöneten Sn Valimiz Amir Çiçek’e de şükranlarımı sunuyorum.Gerek 15 Temmuz sürecinde ,gerekse de demokrasi nöbetlerimiz sırasında güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerimiz, sağlık çalışanlarımıza, her türlü desteği veren STK’larımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Teşekkürlerin en büyüğünü hiç şüphe yoktur ki gündüz işinde olan fakat  gece sabahlara kadar meydanlarda demokrasimizi, ülkemizin geleceğini bekleyen değerleri vatandaşlarımız hak etmektedir. Allah bu millete bir daha acılar yaşatmasın” dedi.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.