Mezuniyet töreninde evlenme teklifi

Mezuniyet töreninde evlenme teklifi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitenden bu yıl 4 bin öğrenci mezun oldu. Mezun olan öğrenciler için Atatürk Stadyumunda tören düzenlendi. Tören sırasında...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitenden bu yıl 4 bin öğrenci mezun oldu. Mezun olan öğrenciler için Atatürk Stadyumunda tören düzenlendi. Tören sırasında diplomasını alan Özkan Çelik kız arkadaşı Gülden Karazeybek’e 4 bin öğrencinin önünde evlenme teklifinde bulundu. Karazeybek, Çelik’in evlenme teklifini kabul etti. Çağdaş Koşal isimli öğrenci ise diplomasını almaya 6 aylık bebeği Zeynep ile geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2011-2012 yılı mezunları Muğla Atatürk Stadyumunda düzenlenen törenle kep giydiler. Stadyumda gerçekleşen törene Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Garnizon Komutanı Jandarma Kurumay Albay Fevzi Kurşun, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve diğer protokol üyeleri ile öğrencilerin velileri katıldı.

Törende konuşma yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, mezun olan öğrencileri 4 yıllık başarılarından dolayı kutladı. Harmandar, “Öğrencilerimiz sergilediğiniz başarılı çalışmalara sonunda bu mutlu ve güzel güne kavuştular ve birazdan hak ettikleri başarı belgelerini alacaklar. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ailesi ile vedalaşacaklar ama bu vedalaşma, sadece cismani bir vedalaşma olacak. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi sevgi ve gönül bağlarını sürdüreceklerdir” dedi.

Konuşmaların ardından başarılı olan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri Muğla Valisi Fatih Şahin ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreninin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini yaşadılar.

Diploma ile gelen evlilik teklifi

Öğrenciler keplerini havaya atmasının ardından büyük bir sevinç yaşanırken mezuniyet törenin en dikkat çeken olayı ise Gülden Karazeybek isimli öğrencinin sevgilisinden aldığı evlenme teklifi oldu. Özhan Çelik, 1 yıllık kız arkadaşı Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden yeni mezunu olan Gülden Karazeybek’e herkesin içinde evlenme teklifinde bulundu. Kız arkadaşının dizleri önüne çöken Özhan Çelik, üç kere yüksek sesle ‘benimle evlenirmisin’ dedi. Erkek arkadaşının teklifine önce şaşıran genç kız daha sonra bu teklife ‘evet’ cevabı verdi. ,Böyle bir evlenme teklifini beklemediğini söyleyen Gülden Karazeybek, “Sevgilimden evlenme teklifi bekliyordum ancak bu şekilde bir sürpriz yapacağını hiç düşünmemiştim. Onu çok seviyorum” dedi. Bir yıllık ilişkilerini evliliğe dönüştürmek istediğini söyleyen Özhan Çelik ise, “ Bir yıldır süren bir ilişkimiz vardı. Kız arkadaşımın okulu bitmesi ve böyle özel bir gününde çifte sevinç yaşamasını istedim” dedi. Genç çifti ise arkadaşları alkışlayarak kutladılar.

Mezuniyet sevincini 6 aylık kızı ile kutladı

Mezuniyet sevincini aileleri ile kutlayan öğrencilerin içinde en dikkat çeken mezun öğrenci ise 35 yaşındaki Çağdaş Kocal oldu. Fizik Bölümü Yüksek Lisans mezunu olan Çağdaş Kocal mezuniyet sevincini 6 aylık kızı Zeynep Kocal ve Eşi Sunay Kocal ile yaşadı. Derslerine verdiği önemden dolayı ailesine yeterince vakit ayıramadığını söyleyen Çağdaş Kocal, “Artık vaktimi kızıma ve eşime ayıracağım. Mezun olmamdaki en büyük destekçim eşim en büyük motivasyonum ise kızım oldu” dedi.

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.