MHP Bodrum Teşkilatı Kazan Kaldırdı

MHP Bodrum Teşkilatı Kazan Kaldırdı
Gözde Yağcı - MHP Bodrum Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri 13 imzayla, il yönetimine ve genel merkeze görev değişikliği için dilekçe gönderdi.2018...

Gözde Yağcı - MHP Bodrum Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri 13 imzayla, il yönetimine ve genel merkeze görev değişikliği için dilekçe gönderdi.

2018 Yılında yapılan genel seçimlerde MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar’ın milletvekili aday adayı olmasıyla, MHP Bodrum İlçe Başkanlığına vekaleten dönemin ilçe başkan yardımcısı Ömer Varan seçilmişti.

Yaklaşık 18 aydır MHP Bodrum İlçe Başkanlığı vekalet eden Ömer Varan’ın 2 ay önce ilçe başkanlığında görev yapan 18 yönetim kurulu üyesinin 13’ünün imza altına alarak il yönetimine ve genel merkeze gönderdikleri dilekçelerde ‘görev ve sorumluluklarını yerine getirmediği’ dile getirilmişti.

MHP Bodrum Teşkilatı Kazan KaldırdıMHP Bodrum Teşkilatı Kazan Kaldırdı

MHP Bodrum Teşkilatı geçmişinde ilk defa yaşanan bu olayda, yönetim kurulu üyeleri 13 imzayla, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz’a ilettikleri dilekçede, Ömer Varan’ın parti tüzüğüne aykırı tutumu, ilçe yönetim kurulu kararlarına aykırı hareket etmesi ile üyelerden gelen istek ve şikayetler doğrultusunda ‘görevden alınmasını’ talep etti.

13 Yönetim Kurulu üyesi imzaladıkları dilekçe de yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Özmeral’ın MHP Bodrum İlçe Başkanlığına vekaleten atanması talebinde bulundular.

Bu haber toplam 1227 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.