MHP YATAĞAN İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN ÇAY OLDU

MHP YATAĞAN İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN ÇAY OLDU
Geçtiğimiz günlerde feshedilen MHP Yatağan İlçe Başkanlığında, Avukat Oğuzhan Çay ilçe başkanı görevine getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yatağan İlçe Başkanı Avukat Oğuzhan Çay oldu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen ilçe binası açılışı ile yeni başkan Av. Oğuzhan Çay ve yönetimi görevine başladı.

MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Yatağan MHP İlçe Başkanı Arif Güldürüm başkanlığındaki MHP Yatağan ilçe yönetimi feshedildi. Yeni yönetim genç kardeşimi z Avukat Oğuzhan Çay Başkanlığında göreve başladı. Yeni yönetim halkı kucaklayarak hizmet üretecektir.  2023’te iyi bir ekiple genç bir başkanla yapılacak çalışma ile tekrar iktidara geleceğiz. Yetkiyi Oğuzhan kardeşimize veriyorum” dedi.

Açılışta konuşma yapan MHP Yatağan İlçe Başkanı Çay ise, şunları söyledi:

“ Özellikle uluslararası arenada adeta ateşle imtihandan geçen Türkiye Cumhuriyetini ve Türk Milletini hak ettiği huzur ve refaha ulaştırabilecek siyasi irade ve ruhun Türk Milliyetçileri ve harekâtın merkezi olan Milliyetçi Hareket Partisi olduğuna inanıyoruz. Bu irade ve ruh ile genel merkezimizin ve il başkanımızın takdirleri doğrultusunda bugün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Başkanlığı olarak göreve başlamış bulunmaktayız. Bu andan sonra, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz Yatağan'ımız ve Ülkemiz için bu ruh ve benlikle siyaset üreterek, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda, Genel Merkezimizin işaret ettiği hedeflere varmak için elimizden gelen çabayı gösterecek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin oyunu ilçemizde en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.Yatağan da bir olacağız, birlikte olacağız, Yatağanlı hemşerilerimizle kucaklaşacağız ve bu birlikteliğin bizi zafere taşıyacağından son derece eminiz. Bu vesileyle, bugün göreve başlayan yönetim kurulumuzdaki her bir arkadaşımı bir kez daha tebrik ediyor, bu kutlu mücadele uğruna bir an dahi düşünmeden ileri atıldıkları için her biri ile ayrı ayrı gurur duyduğumu samimiyetle beyan ederek, Ülkemiz, partimiz ve Yatağanımız için hayırlı olmasını diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene”.

Başkan Çay’ın  25 kişiden oluşan yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu.

 Ali İhsan Kuşalan, Abdülkadir Alkaç, Ali Rıza Korkmaz, Cafer Adana, Can Uzun, Enes Mermer, Fadime Can, Fırat Deniz, Güler Akgün, Gülsüm Şahin, Hüseyin Bağcı, İlgin Cura, Mehmet Can, Mehmet Tezcan, Mesut Çamlı, Muhsin Eksen, Mustafa Yeter, Naile Top, Nevzat Şahin, Okan Kömür, Osman Bulut, Sabahat Üstüner, Sevinç Güldürüm, Özcan Özdemir ve Ümit Turgut.

Bu haber toplam 3073 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.