MHP yönetimi göreve başladı

MHP yönetimi göreve başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığının 26.02.2013 tarihinde kapatılmasının ardından genel başkanlık tarafından geçen dönem’in...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığının 26.02.2013 tarihinde kapatılmasının ardından genel başkanlık tarafından geçen dönem’in İl Başkanı Mehmet Korkmaz atandı. Kısa bir dönemin ardından tekrardan Başkanlık koltuğuna oturan Korkmaz, “olumsuzlukları unutup, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçime odaklanacağız” dedi.

MHP’de tüzük gereği 26.02.2013 tarihinde Muğla İl Başkanlığının kapatılmasından sonra göreve geçen dönem İl Başkanı Mehmet Korkmaz atandı. Parti binasında bir basın açıklaması yapan Korkmaz, yeni oluşturulan yönetim kurulu listesini açıkladı.

Çalışmalara bir an önce başlayacaklarını belirten Korkmaz, “ 26.02. 2013 tarihinde kapatılmıştık. Tekrar kuruluş çalışmalarını yapmam için genel merkezimiz tarafından görevlendirildim” ifadelerini kullandı.

“HEDEF 2014 SEÇİMLERİ”

Yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırakıp 2014 yılında yapılacak olan yerel seçime ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanacaklarını ifade eden MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi ve yerel seçim süreci var. Bu seçim sürecinde istediğimiz sonucu alarak anlımızın akıyla çıkacağız. Şuan tek hedefimiz 2014 seçimleri” diye konuştu.

MHP Muğla İl Başkanlığına atanan Mehmet Korkmaz’ın yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor.

Mehmet Korkmaz, Abdullah Çelik, Adile Tekellioğlu, Ahmet Baysal, Anıl Ertürk, Ayşen Tolga, Behiç Güven, Cafer Ekinci, Celalettin Marz, Cemal Tosun, Cevahir Türk, Cihan Şimşek, Emin Demirel, Gülay Günbaş, Gülfer Özcan, Gülsüm Sağlam, Hakan Balın, Halil Pilatin, Hasan Çoban, Hasan Hüseyin Şahin, Hüseyin Atılgan, Hüseyin Günaydın,  Hüseyin Karakoç, Hüseyin Körçoban, Hüseyin Tolga, İlker Baş, İsmail Vural, Kamil Arslantaş, Mehmet Ocak, Mehmet Özer, Mehmet Serçin, Mehmet Yılmaz, Muammer Özgüven, Nurşen Toprak, Osman Talat Yenice, Ruhi Özkan, Sadri Köseoğlu, Salih Kaya, Selim Bağcıoğlu, Şevket Tokur, Şükrü Kuloğlu, Tansel Coşkun, Ümit Bıçakçıoğlu, Zehra Seval Dalca

Bu haber toplam 642 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.