MHP’de bir koltuğa 4 aday

MHP’de bir koltuğa 4 aday
MHP Muğla İl Başkanlığı için 6 Mayıs günü gerçekleşecek olan kongre öncesi il başkanlığına aday olan isimler netlik kazandı. Gazi Mustafa Kemal...

MHP Muğla İl Başkanlığı için 6 Mayıs günü gerçekleşecek olan kongre öncesi il başkanlığına aday olan isimler netlik kazandı. Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi salonunda gerçekleşecek olan kongrede il başkanlığına aday olan isimler mevcut başkan Mehmet Korkmazın yanı sıra, MHP Muğla Eski İl Başkanları Mehmet Arslan ile Osman Güven ve Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Celalettin Marz’ın olduğu açıklandı.

Pazar günü Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi salonunda  yapılacak olan MHP Muğla İl Başkanlığı kongre öncesi başkanlığa aday olan isimler belli oldu. MHP İl Başkanlığından alınan bilgiye göre ilk adaylığını açıklayan Mevcut Başkan Mehmet Korkmaz ve geçtiğimiz gün bir yemek ile adaylığını açıklayan MHP Muğla Eski İl Başkanı Mehmet Arslan adaylıkları daha erken belli olan isimler oldu. MHP Muğla İl Başkanlığından alınan bilgiye göre Eski İl Başkanı Osman Güven ve Muğla Ülkü Ocakları Eski Başkanı Celalettin Marz’ın son olarak aday olan isimler olduğu açıklandı.

Pazar günü saat 12.00’da başlayacak olan kongreye gelmesi beklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin programlarından dolayı iptal ettiği öğrenilirken kongreye MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Ankara Milletvekili Genel Başkan Baş Danışmanı Zuhal Topçu’nun katılacağı açıklandı.

MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz kongre öncesi yaptığı açıklamada, bütün partilileri, Muğlalıları ve dava arkadaşlarını kongreye beklediğini söyledi. Aday sayısının yüksek olması MHP büyük bir güç olduğunun bir göstergesi olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Korkmaz, “ 6 Mayıs günü kongremiz gerçekleşecektir. Kongre öncesi şuan il başkanlığına aday olan kişi sayısı dört oldu. Kongre gününe kadar belki bu artar ancak şu bir gerçek MHP her zaman olduğu gibi gene seçimlerine güçlü bir şekilde gidiyor. Bu gücümüze ise Genel Merkezden gelen isimlerde büyük destek oluyor. Her zaman dediğimiz gibi bu bir bayrak yarışı ve benimle birlikte aday olan arkadaşlarımda MHP’nin çok değerli isimleri. MHP hizmet için savaşan arkadaşlar. Herkesi bu kongreye bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.