MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayları, düzenlenen toplantı ile basına ve kamuoyuna tanıtıldı.7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekilliği...

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayları, düzenlenen toplantı ile basına ve kamuoyuna tanıtıldı.7 Haziran 2015’te yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri yaklaşırken, MHP Muğla Milletvekili Adayları da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. MHP Bodrum İlçe Teşkilatında düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile Muğla Milletvekili Adayları Mehmet Erdoğan, Prof. Dr. Peyami Cinas, Asım Başaran, Ferat Yüksel, Nuri Öztürk ve Nazmi İyibilir Bodrumlu Partililer ile bir araya gelerek, kendilerini tanıttılar.

Düzenlenen toplantıya MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı olarak MHP Muğla İl Başkanı İle Birlikte Muğla Milletvekili Adaylarını ağırladıklarını ifade eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi;

“Bugünden itibaren MHP Teşkilatları olarak Muğla genelindeki seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Ben öncelikle İl Başkanımız Mehmet Korkmaz ve Milletvekili Adaylarımıza hoş geldiniz ve hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bizler Bodrum teşkilatı olarak seçim süresince tüm adaylarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Genel Merkezimizin ve İl Teşkilatımızın nezdinde hazır bir şekilde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hedefimiz Muğla’dan mümkün olduğu kadar fazla milletvekili çıkartmak. Ve 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar yapmak. Bunun için uğraşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, 7 Haziran seçimlerine iyi bir sonuç elde etmeyi planlıyoruz.”

MHP Muğla İl Başkanı Korkmaz “MHP’yi Şaha Kaldıracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran Seçimlerinde şaha kalkışının göstergesini Bodrum Yarımadamızdan başlamış bulunmaktayız. MHP’nin 3 Mayıs’ta seçim bildirgesinin açıklandığında siz değerli dava arkadaşlarımla birlikte ne yapacağımıza ve Türk Milleti’ne neleri vaat edeceğimizi o zaman bildireceğiz. Milletvekili adayı olan arkadaşlarımız belirlendi. Belirlenen aday arkadaşlarımızla Bodrum Yarımadası’ndan başlayıp, Seydikemer’de bitireceğimiz bir yarışa başladık. Ve bu yarışı da iyi bir şekilde hem değerli dava arkadaşlarımızla beraber hem de basın mensupları huzurunda açıklıyoruz. Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye sevdalısı bir partidir. Değerlerine önem veren, değerlerinden hiçbir zaman sapma göstermeyen iman erlerinin bir partisidir. Bizler her zaman birlik, beraberlik içinde ırk, din, dil ayırt etmeden Türk vatandaşı olan ve Türk’üm diyen herkesi kucaklayan bir partiyiz. MHP iktidarına az bir zaman kalmıştır. Çok değerli dava arkadaşlarımız ve Milletvekili Aday arkadaşlarımız ile iyi bir çalışma yapıp, iktidara ulaşacağız. Bunun için MYK üyesi Milletvekili adayımız Mehmet Erdoğan, Prof Dr. Peyami Cinas, Bodrum’u Bodrum yapan değerli geçmiş dönem ilçe Başkanım Asım Başaran, Maden Yüksek Mühendisi Ferat Yüksel, Fethiye’den Eczacı Nuri Öztürk ve Muğla Merkezde ticaret ile uğraşan iş adamı Nazmi İyibilir arkadaşlarımızla beraber bu yola çıktık ve başta Muğla’mız olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

MHP Muğla 6. Sıra Milletvekili Adayı Nazmi İyibilir; “Eğer hep birlikte çalışırsak, bu davayı belirli mertebelere ulaştıracağımızdan eminim” diyerek, tüm adaylara ve teşkilatlara başarılar diledi.

MHP Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Ferat Yüksel, MHP’yi iktidara taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

MHP Muğla 4.sıra Milletvekili adayı Eczacı Nuri Öztürk ise, çok geç olmadan ve zamanı geldiği an göreve atılmaktan hiç tereddüt edilmemesi gerektiğini belirterek, 1 fazla oy almak için herkesin elinden gelenini fazlasıyla yapması gerektiğinin altını çizdi.

Daha sonra söz alan MHP Muğla 3.sıra Milletvekili Adayı ve geçmiş dönem Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ise, “Değerli dava arkadaşlarım. Malumunuz Türkiye yeni bir genel seçime gidiyor. Ben bu yarışta geçmişinden Bodrum Yarımadamıza, Muğla’mıza, davamıza hizmetlerde bulunmuş dava arkadaşlarımızla birlikte bu seçim kampanyasını sürdüreceğiz. İnşallah Yarımadamıza ve Muğla’mıza hayırlı olur” dedi.

MHP Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Peyami Cinas, Ortak paydamız; Muğla ve ilçeleri için güzel şeyler yapmak için aday olduklarını belirterek, seçim yarışında tüm partilere başarılar diledi.

Muğla’da seçim startını Bodrum’da verdiklerini belirten MYK Üyesi ve MHP Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan şunları söyledi:

“Öncelikle 7 Haziran seçimlerinin hepimiz için, ülkemiz için ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca bugün mübarek 3 ayların başlangıcı. Bu mübarek günlerinde ülkemize huzur, bereket, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. 7 Haziran 2015 seçimleri hepimiz için çok önemli. MHP bu seçime çok önem veriyor ve uzun bir süreçte de hazırlıklarımızı yaptık. Öncelikle ilçe kongrelerimizi, sonrasında ise il kongrelerimizi yaptık. 21 Mart’ta Nevruz günü 11.Olağan Büyük Kongremizle de iktidar kurultayımızı gerçekleştirdik. Milletvekili adaylarımızın belirlenmesinden sonra da önümüzdeki günlerde seçim beyannamemizi açıklayarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar yolundaki son çıkışını gerçekleştirmiş olacağız.”

Erdoğan; “Karşımızda Kural ve Kanun Tanımayan Bir Rakip Var”

Çıktıkları seçim yarışının oldukça zorlu olduğunun altını çizen MYK Üyesi MHP Muğla Milletvekili Adayı Erdoğan; “Çünkü karşımızda kural tanımayan, kanun tanımayan, Anayasa tanımayan ve siyaset ahlakına uymayan bir grup var. Türk Milleti tarafından Cumhurbaşkanı olarak seçilen ve hiçbir gün Cumhurbaşkanı olduğunun farkına varmayan zat-ı muhterem, şimdi meydan meydan gezerek partisi için oy dilenmekte. Kamunun içerisindeki bir çok insan devletin gücünü kullanarak iktidara çalışmaktadır. Bu şartlar altında bir seçim yapacağız. Ancak şunu bilmelidirler ki, Türk Milleti olup biten her şeyi görmektedir ve çalınan minare artık kılıfa sığmamaktadır. Türkiye’de herkes yeni bir umutla 8 Haziran sabahı sokağa çıkacaklar ve Milliyetçi Hareket Partisi de bugün Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunları bir bir çözme yolunda ilerleyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin milli kadrolarına sahip çıkarak, 8 Haziran sabahından itibaren Türkiye’yi tekrar ayağa kaldıracaktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle 7 Haziranda yapılacak seçimin Türkiye’mize, milletimize, partimize, Muğla’mıza ve Bodrum Yarımadamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

MHP Bodrum İlçe Teşkilatında düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrası ise MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum’da uzun yıllardır esnaflık yapan ve CHP’den istifa ederek MHP’ye üye olan Şerif Çelikkıran’ı davet etti. Şerif Çelikkıran’ın rozetini MYK Üyesi MHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan taktı.

Bu haber toplam 595 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.