MHP’nin adayı Behçet Saatçi

MHP’nin adayı Behçet Saatçi
MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin Büyükşehir belediye başkan adayının Fethiye Belediye Başkanı...

MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin Büyükşehir belediye başkan adayının Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi olduğunu açıkladı.

Muğla 2014 yılında ilk defa Büyükşehir Belediye Başkanını seçecek. Seçimler öncesi üç dönemdir MHP’den Fethiye Belediye Başkanı seçilen Behçet Saatçi’nin Ak Partiye geçeceği konuşuluyordu. Son dönemlerde bu söylentilerin artması sonucu MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven bir basın toplantısı düzenledi. MHP Muğla İl Başkanı Güven “ son dönemlerde Fethiye Belediye Başkanımızın Ak partiye geçeceği konusunda değişik dedikodular var. Behçet Başkanımız üç dönemdir MHP’den belediye başkanı seçiliyor. Kendisi partisini değiştirecek karakterde bir insan değildir. Sayın Behçet Saatçi 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimde partimizin Büyükşehir belediye başkan adayıdır” dedi. 2014 yerel seçimlerinde Muğla’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ak Partiden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP’den Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün CHP eski milletvekili Fevzi Topuz ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in isimleri geçiyor.

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.