MHP’nin yeni Ortaca başkan adayı belli oldu

MHP’nin yeni Ortaca başkan adayı belli oldu
31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere MHP Ortaca'da Alim Uzundemir ile yarışacak. MHP Ortaca ile teşkilatında bir açıklama yapan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Kokmaz "Yapılan istişareler sonrası Alim Uzundemir öne çıktı"dedi....

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere MHP Ortaca'da Alim Uzundemir ile yarışacak. MHP Ortaca ile teşkilatında bir açıklama yapan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Kokmaz "Yapılan istişareler sonrası Alim Uzundemir öne çıktı"dedi.  "Ortaca'da  seçimleri kazanmak için yola çıktık" diyen MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Kokmaz "31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin de Ortaca halkına güvencimiz tamdır.  Cumhur ittifakının Ortaca Belediye Başkan adayı Alim Uzundemir'i sizlere emanet ediyorum"dedi.

Amaçlarının Cumhur İttfakı olarak Ortaca Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu dile getiren MHP Muğla İl Başkanı Korkmaz   "31 Mart yerel seçimlerinde Ortaca'da adayımız Alim Uzundemir. Muğlamızın güzel ilçesi Ortaca'da yerel seçimlere Cumhur İttifakı olarak yapılan istişareler sonrası Alim Uzundemir öne çıktı.

MHP Genel Merkezi ve AK Parti Genel Merkezi ve Ortaca halkı ile yapılan istişareler sonrası , Cumhur ittifakı olarak Ortaca'mız da yerel seçimlere Alim Uzundemir ile gireceğiz. Sizlerinde bildiği gibi MHP ile AK Parti Cumhur ittifakında bir araya geldi.  Yapılan bu ittifak anlaşması ile Ortaca'da MHP'nin adayı Alim Uzundemir, Cumhur ittifakının  adayı oldu. "dedi.

Bu haber toplam 1702 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.