MİLAS 19 MAYIS’A HAZIR

MİLAS 19 MAYIS’A HAZIR
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Milas’ta da coşkuyla kutlanacak. Milas Belediyesi bu özel günde günün anlam ve önemine yakışır özel bir kutlama programı hazırladı.

Bu yıl 103. yıl dönümünü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Milas Belediyesi vatandaşlara bayram sevincini doyasıya yaşatacak. Fener Alayı ile başlayacak olan kutlama etkinlikleri ülkemizin sevilen ve başarılı sanatçılarından Merve Özbey’in gerçekleştireceği konserle son bulacak.

FENER ALAYI VE MERVE ÖZBEY KONSERİ

Milas Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen kutlamalar saat 20:30’da Fener Alayı ile başlayacak. Vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşecek olan fener alayı coşkulu şarkı ve marşlar eşliğinde ilçemiz cadde ve sokaklarında devam edecek. Fener Alayının Atapark Meydanı’nda sonlanmasının ardından saat 21:30’da sahneyi sevilen şarkıcı Merve Özbey alacak. Başarılı sanatçı birbirinden güzel şarkılar seslendirerek, Milaslı vatandaşlara bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

BAŞKAN TOKAT’TAN KUTLAMALARA DAVET

Tüm vatandaşlarımızı kutlama etkinliklerine davet eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimiz ve umudumuz olan gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız. Bu özel günde Belediyemiz tarafından birbirinden güzel etkinlikler hazırlandı. Böylesine anlamlı günde başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bağımsız Türkiye’yi armağan eden Kurtuluş Mücadelemizin kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 3714 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.