Milas Belediyesi Haziran ayı olağan Meclis toplantısı tamamlandı
Milas Belediyesi Toplantı Ve Konferans salonunda yapılan meclis toplantısında 10 ama madde görüşülüp karara bağlandı. Toplantıya Zeliha Arpazlı, Mehmet Öztaş, Kasım Özkan,Enver Tuna,Halil Ilbıra, Hayri Balcı ve Murat Yazar katılmadı.
Gündemin 2,3,4,5, ve 6. Maddesinde bulunan konular İmar Komisyonuna,8. madde İçkili yerler belirleme komisyonuna gönderilirken 7 ve 9. Maddeler oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 10. Maddesinde ise Mayıs ayı meclis toplantısında ilgili komisyonlara gönderilen konular vardı. Komisyon raporlarının okunmasının ardından yapılan oylamada bazı maddeler kabul edilirken bazı maddeler ise red edildi. Haziran ayı meclis toplantısı dilek ve önerilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat meclis toplantısı sonrası tüm meclis üyelerinin mübarek Ramazan aylarını kutlayarak gerek Milas Kaymakamlığı tarafından Sakarya İlköğretim okul bahçesinde ki gerekse Milas Belediyesi tarafından çeşitli mahallelerde düzenlenen iftar yemeklerine davet etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.