STK’lara nezaket ziyareti
Yeni Milasspor Başkanı Ahmet Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki STK’lara nezaket ziyaretinde bulundular.
140718yenimilasspornezaketziyareti.jpg
Yeni Milasspor Başkanı Ahmet Karabıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Cömert Doğan, Osman Özen, Savaş Küç, Soner Çamlıbelen, Önder Sevim ve Durmuş Karaoğlu ilçede faaliyet gösteren STK temsilcilerine nezaket ziyaretinde bulunarak takıma destek istediler.
İlk ziyaretlerini MİTSO Başkanı Reşit Özer’e düzenleyen Yeni Milasspor yönetimi daha sonra sırasıyla Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin’i, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban’ı ve Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.
Yeni Milasspor yönetiminin nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden STK başkanları, takıma maddi ve manevi destek olacaklarını söylediler.
STK ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Yeni Milasspor Başkanı Ahmet Karabıyık, takım ve yönetim olarak tek hedeflerinin şampiyon olarak BAL’a yükselmek olduğunu belirterek Milas halkının takıma sahip çıkmasını istedi.
STK’ların Yeni Milasspor’a desteğinin büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Karabıyık, “Yeni Milasspor yönetimi olarak biz dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde bizleri sevgiyle karşılayan başkanlarımıza kulübüm adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Birlik olmak çok önemli! Bu manada ziyaretlerimiz oldukça anlamlı ve verimli oldu. Bizlere güvenen taraftarlarımıza ve Milas halkına, STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.