MİLAS’TA OKULLAR YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR

MİLAS’TA OKULLAR YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR
Muğla Milli Eğitim İl Müdürü Emre Çay, okulların yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Milas İlçesini ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay bakım onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan okulları ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Milas İlçe programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın ve Şube Müdürleri İl Müdürü Emre Çay’a eşlik ettiler.

İl Müdürü Emre Çay, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirdiği Milas ilçe programında ilk olarak güçlendirme ve onarım çalışmaları tamamlanan Milas Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

MİLAS ANADOLU LİSESİ DAHA MODERN VE GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ

2022 2023 eğitim öğretim yılında güçlendirme ve büyük onarım çalışmalarına başlanan Milas Anadolu Lisesinde okulun tüm elektrik ve mekanik tesisatı yenilendi, tüm okulun alçı ve boyası yapılarak, seramik ve ıslak zeminleri yenilendi; ahşap döşeme, pencereler ve kapılar (kasa ve kanatları) yenilendi, okula yangın merdiveni yapıldı, çatılarda onarım ve yenileme yapılarak okulun dış cephesi boyandı.

Milas Anadolu Lisesinde tüm çalışmalar titizlikle tamamlandı. Eylül ayında öğrenciler yeni, modern ve çok daha güvenli okullarında eğitim öğretime başlayacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla Proje Okuluna dönüştürülen Milas Anadolu Lisesi, bu sene ilk defa LGS puan sıralaması ile öğrenci alacak.

ATATÜRK İLKOKULU BAŞTAN SONA YENİLENDİ

İlçe programı kapsamında büyük onarım çalışmaları tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan Atatürk İlkokulu’nu da ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Büyük onarım çalışmaları ile okulun tüm elektrik ve mekanik tesisatı yenilendi, tüm okulun alçı, boya, seramik ve ıslak zeminleri ile ahşap döşeme ve kapıları yenilendi, çatılarda yalıtım ve kiremitlerde yenileme yapıldı. Okulun dış cephesi boyandı. Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına tamamen yenilenen okullarında başlayacaklar.

İL MÜDÜRÜ EMRE ÇAY ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

İlçe programının sonunda öğretmenler odası buluşması gerçekleştirerek öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Emre Çay, ilçede görev yapan öğretmenlerle sohbet etti, görüş ve önerilerini dinledi.

İl Müdürü Emre Çay, Milas Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğretmenler odasında gerçekleşen buluşmada ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada İl Müdürü Emre Çay öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

(TEMEL IRMAK)

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.