Milas'taki tütün operasyonunda 8 kişi serbest

Milas'taki tütün operasyonunda 8 kişi serbest
Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin, kaçakçılık suçlarına yönelik sürdürülen mücadele kapsamında düzenlediği...

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin, kaçakçılık suçlarına yönelik sürdürülen mücadele kapsamında düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 8 kişi serbest bırakıldı.

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yürüttüğü sigara ve tütün operasyonu kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Muğla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Milas Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, kaçakçılık suçlarına yönelik sürdürülen mücadele kapsamında Milas’ta dün operasyon düzenlenmişti. İlçedeki 8 işyerinde ve toplam 17 adreste eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda; 587 kilogram kıyılmış tütün, 31 bin paket TABDK ibaresi bulunmayan sigara, 200 paket TABDK ibaresi bulunmayan makaron, 123 paket nargile tütünü, 3 paket pipo tütünü ele geçirilmiş, operasyon sonucunda 2 iş yeri sahibine idari para cezası kesilmişti.

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.