Milletvekili Erdoğan, Deniz Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Milletvekili Erdoğan, Deniz Ticaret Odasını Ziyaret Etti
IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetimi ziyarette Milletvekili Erdoğan’a üyelerinin sıkıntılarından bahsetti.Deniz Ticaret odasında yapılan...

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetimi ziyarette Milletvekili Erdoğan’a üyelerinin sıkıntılarından bahsetti.

Deniz Ticaret odasında yapılan toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye yönetimi, IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan; IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı Murat Öner, IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Baş. Yrd. Mehmet Eskici, IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan, Kooperatif yetkilileri ve oda üyeleri katıldı.

Toplantıda genel olarak Kurvaziyer Liman projesinin eksikliği ve uzun zamandır gündemde olmasına rağmen ilgili kurumlar tarafından net bir sonuca ulaşılamadığından bahsedildi. Toplantı hakkında açıklama yapan Meclis Başkanı Murat Öner; “Kurvaziyer liman projesinde net bir sonuca ulaşamadık. Yine bölgemizde uzun süredir çözüme kavuşturulamayan Karaot projesi var. Buralarda sıkıntı yaşıyoruz. Bölgede sorunun devam etmesi ve bu sorundan kaynaklanan cezalar yakın zamanda işletmelerin kapanmasına yol açabilir. IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2016 turizm sezonunun ülkemizde yaşanan terör hadiseleri neticesinde beklentilerin altında geçmesi tahmin edilmektedir. Bu kapsamda belirli teşviklerden yararlanamayan küçük ölçekli firmalarında dikkate alınarak revizyona gidilmesi gerekmektedir.”ifadelerini kullandı.

Mahmut Arslanoğlu

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.