MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEV KONSER

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEV KONSER
Yatağanlı emekli öğretmen, gazete yazarı Sakin Koşar’ın torunu Karan Karakuş, bir yıl boyunca aldığı piyano kursunun ardından İzmir’de bulunan “Fransız Kültür Merkezi Salonunda” dinleyenleri mest eden harika bir konser verdi.

Karan Karakuş, Eren Böler, Selin YIlmaz, Nehir Özay, Nilda Akyalçın, Mert Günay, Ata Işık, Defne Ada Ural, Bade Eygi, Tanem Obay ve Gizem Yavaş’ın yer aldığı konserde Vals, Tarantella ve Malagenya isimli besteler izleyicilerden büyük alkış aldı.

Piyano Öğretmeni Asena Güvel, konser sonrasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Çocuklarımızın başarısını hepiniz gördünüz, onları zevkle ve hayranlıkla izlediniz. Umudumuz odur ki, bu çocuklar da ileride birer İdil Biret ve Fazıl Say olarak, sizlerin ve ülkemizin gurur kaynağı olacaklar. Yeter ki onlara her türlü imkânı verip, becerili oldukları her dalda destekleyelim. Kapatılan Köy Enstitüleri, sadece şehir çocuklarının erişebildiği bu imkânları, köy çocuklarımıza da sunuyordu, O yıllarda bu ülke insanlarının ne kadar ulusal ve uluslararası sanatçı, yazar, ressam, heykeltıraş yarattığını hepiniz takdir edersiniz. Yeter ki sizler çocuklarımıza bir verin, onlar size en bereketli topraklar gibi, bin katını size geri vereceklerdir. Bir yıldır öğrencilerimle çalıştık, işte sonucunu da hep birlikte bu salonda gördük. Bu güzel duygularla hepinize iyi akşamlar diliyor, öğrencilerimin ailelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

HABER: TEMEL IRMAK

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.