MÜCADELEYİ ANKARA'YA TAŞIYACAĞIZ

MÜCADELEYİ ANKARA'YA TAŞIYACAĞIZ
Muğla CHP Muğla Milletvekili aday adayları arasına Maden İş Sendikası Eski Başkanı Süleyman Girgin de katıldı.CHP İl Başkanlığı Binası önünde...

Muğla CHP Muğla Milletvekili aday adayları arasına Maden İş Sendikası Eski Başkanı Süleyman Girgin de katıldı.CHP İl Başkanlığı Binası önünde aday adaylığını açıklayan Süleyman Girgin, “Ülkemizin CHP İktidarına her zamankinden çok ihtiyacı var” dedi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı basın toplantısında CHP aday adaylarının her birinin değerli ve birikimleriyle Muğla’ya hizmet edecek kadrolar olduğunu belirten CHP İl Başkanı Mürsel Alban, “Partimizde bir çok arkadaşımız milletvekili aday adayı olmak için yola çıktı. İçinde Muğla ve memleket sevdası olan birikimleriyle hizmet edecek arkadaşlarımız var. Bu gün de direnişin simgesi Sendikacı Süleyman Girgin kardeşim. Kendisine ve tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Maden İş sendikası Başkanlığı görevinden 3 şubat itibariyle ayrıldığını belirten Girgin, “3 Şubat itibariyle sendika başkanlığı görevimi bıraktım. Sendika başkanlığı bırakmam mücadeleyi bırakmam anlamına gelmiyor. Tam tersi Yatağanda başlattığımız mücadele ve direnişi Mustafa Kemal’in kurduğu mensubu olmaktan da gururu duyduğum CHP ile TBMM’ne taşımak için yola çıktım. İşçi mücadelesini Ankara’ya taşıyacağız. Önümüzdeki parlamento dönemi zorlu olacak bunun bilincindeyim. CHP’li olmanın da sorumluğu içerisindeyim. AKP iktidarı bu ülkede çalışanları köleliğe yöneltti. AKP iktidarını Soma’daki Ermenek’teki madencilerin ailelerine sorunuz. Vatandaşlarımıza sosyal adaletin ve gelir eşitliğinin sol politikalarda olduğunu anlatmalıyız. CHP sosyal adaleti savunan gelir adaletsizliğinin karşısında olan, bu ülkenin çimentosu olan bir partidir” dedi

CHP iktidarına en çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemden geçildiğini iddia eden Girgin, “ CHP iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu bir dönemden geçiyoruz. Hemde tek başına iktidar olduğu bir döneme ihtiyacımız vardır. Böyle bir dönemde aday adayı olmama destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımla birlikte ülkemizin umudu CHP’yi iktidara taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 530 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.