müdür kurşun yağdırdı

müdür kurşun yağdırdı
Muğla Üniversitesi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü İsmail Işıktaş(56) müdür yardımcısı Abdulgani Güldez’i(48) makamında silahla...

Muğla Üniversitesi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü İsmail Işıktaş(56) müdür yardımcısı Abdulgani Güldez’i(48) makamında silahla öldürdükten sonra intihar etti. Polis ekipleri cinayet ve intihar sebebini bulmaya çalışıyor.

Muğla Üniversitesinden akşam saatlerinde duyulan 5 el silah sesi ortalığı karıştırdı. Saat 16.45 sıralarında Muğla Üniversitesi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü İsmail Işıktaş belinde tabanca ile Müdür yardımcısı Abdulgani Güldez’in odasına girdi. Müdür ve müdür yardımcısı arasında sert tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Yurt kur Müdürü İsmail Işıktaş belinden çıkarttığı silahı 4 el ateşledi. Müdür yardımcısı Abdulgani Güldez göğsüne ve başına aldığı kurşun yaraları sonucunda olay yerinde yaşamını yitirdi. Yurt Kur Müdürü İsmail Işıktaş daha sonra silahı kafasına dayayarak intihar etti.

Muğla Üniversitesi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu müdürlüğünde peş peşe silahların patlamasından sonra kurum içerisinde bulunan personel korku ve panik içerisinde binayı boşalttı. Müdürlük çalışanları olayı polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde İsmail Işıktaş ve Abdulgani Güldez’in cesetleriyle karşılaştı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken cinayet ve intiharla ilgili olarak soruşturma başlattı. Bu sıra da müdür ve müdür yardımcısının gün içerisinde bir iki defa tartıştığı her ikisinin de şeker hastası olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.