Muğla AK kadınlar 2 bin fidan dikti

Muğla AK kadınlar 2 bin fidan dikti
AK Parti ülke genelinde ‘Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bin Umut’ sloganıyla başlattığı ‘81 İl’e 81 Ak Orman’ projesi kapsamında Muğla’da...

AK Parti ülke genelinde ‘Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bin Umut’ sloganıyla başlattığı ‘81 İl’e 81 Ak Orman’ projesi kapsamında Muğla’da AK Partili kadınlar 2 bin çam fıstığı fidanı dikti. Dikilen fidanlık araziye ‘AK Kadınlar Ormanı’ adı verilirken il genelinde toplam 30 bin fidan dikildi.

Karadağ çevre yolu üzerinde düzenlenen fidan dikim törenine Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, AK Parti Muğla İl Başkanlığı yönetimi ile çok sayıda AK Partili kadın üyeler katıldı.

AK Partili kadınların arkalarında dev bir eser bırakmaya hazırlandıklarını söyleyen AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, 81 il’de her kadın üye adına bir ağaç dikileceğini ve bu ağaçlar ile AK ormanların yeşereceğini ifade etti. 3 milyon 250 bin’i aşkın üye sayısı ile dünyanın en büyük kadın sivil toplum olduklarını vurgulayan Çavuşoğlu, “AK Parti Muğla İl Kadın Kolları olarak bizde her kadın üye için il genelinde 30 bin fidan dikerek AK Ormanlar yeşermesine katkıda bulunacağız. AK Parti İl Kadın Kolları olarak her geçen gün çığ gibi artan üye kayıtlarımız devam ediyor. Kadınlarımızın partimize verdiği destek ve gösterdiği teveccüh bizlere çok büyük teşvik olurken çalışma azmimizi daha da arttırıyor” dedi.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.