MUĞLA AK PARTİ'DE ŞOK İSTİFA

MUĞLA AK PARTİ'DE ŞOK İSTİFA
AK Parti’de il genelinde yönetim görevlerinde bulunanların istifaları ard arda geliyor. Geçtiğimiz günlerde İl Yönetim Kurulu Üyesi Rüştü Yiğitkaya’nın...

AK Parti’de il genelinde yönetim görevlerinde bulunanların istifaları ard arda geliyor. Geçtiğimiz günlerde İl Yönetim Kurulu Üyesi Rüştü Yiğitkaya’nın görevinden ayrılmasıyla başlayan İstifa süreci AK Parti Datça İlçe İlçe Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Yılmaz Göçer’in istifasıyla devam etti. Süreç içinde DP Kökenli Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, Sedat Deniz’in bulundukları görevlerden istifa ederek ayrılmıştı.

2015 Haziran ve Kasım seçimlerinde AK Parti’nin 3. Sıra Milletvekilli adayı Elvan Göçer’in eşi ve AK Parti Datça Siyasi Hukuk İşleri Başkanı olan Yılmaz Göçer AK Parti Datça İlçe Başkanlığı ve  Ak Parti İl Başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesi ile Siyasi ve Hukuk İşler başkanlığı ve yönetim kurulu görevlerinden istifa etti. Göçer verdiği istifa dilekçesinde şu görüşlere yer verdi:

“Şahsi işlerimin yoğunluğu nedeniyle, Partimle gerektiği kadar ilgilenemediğimden dolayı, Partimin önünü açmak için, görevde bulunduğum, AK APrti Datça Siyasi Hukuk İşler Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. İstifa gerekçelerimi Salı günü Muğla’da düzenleyeceğim basın toplantısı ile duyuracağım.”

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.