Muğla, Avrupa Birliği’ni Ağırlıyor

Muğla, Avrupa Birliği’ni Ağırlıyor
Muğla Belediyesi ve Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi işbirliği ile ve Muğla Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “Avrupa Birliği Türkiye ile...

Muğla Belediyesi ve Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi işbirliği ile ve Muğla Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “Avrupa Birliği Türkiye ile İlişkiler Çalışma Grubu 12. Toplantısı” 4 Haziran 2012, Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Kültür Merkezinde; uluslararası düzeyde çok sayıda bürokratı, yerel yöneticiyi, kanaat önderini ve uzmanı bir araya getirecek.

“AB- Türkiye katılım müzakereleri ve yerel idareler üzerindeki etkileri” ile “Türkiye’deki yerel idarelerin yeni Türkiye Cumhuriyeti Anayasa yapım sürecine katılımı” konularının ele alınacağı toplantıda, Muğla Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği encümen üyesi Dr. Osman Gürün, AB Bölgeler Komitesi Türkiye ile İlişkiler çalışma grubu başkanı Bernard Soulage, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Tiber Varadi, Dış Politika Programı Program yöneticisi Jonathan Levack, CHP Yerel İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, AKP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Korel Goymen konuşmacı olarak katılacak.“Muğla Projeleri ve Tarihsel Dokusu Çalışma Ziyareti”  ile noktalanacak toplantıya tüm Muğla halkının davetli olduğu kaydedildi.

Bu haber toplam 545 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.