Muğla Belediyesi’nden Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

Muğla Belediyesi’nden Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı
Muğla Belediyesi, katı atık ve atık su bedelleri ile ilgili muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenledi.Muğla Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü...

Muğla Belediyesi, katı atık ve atık su bedelleri ile ilgili muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenledi.Muğla Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Baki Ülgen ve Çevre Mühendisi Erdem Şenel’in sunumuyla yapılan toplantıda, muhtarlara, 2872 sayılı Çevre Kanununa göre belirlenen katı atık ve atık su bedelleri ile ilgili bilgi verildi.

 Muğla Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Baki Ülgen, alınan bedellerin kanunlar çerçevesinde düzenlendiğini söyledi. Müdür Baki Ülgen “Bu bedeller kanunlar çerçevesinde, Belediye meclisimizin karar verdiği rakamlardır. Bu toplantıyı katı atık ve atık su bedelleri nasıl hazırlanıyor, nasıl tahsil ediliyor gibi soruları yanıtlamak için düzenledik. Bu konuyla ilgili hemşerilerimizin sormak istediklerini cevaplamaya her zaman hazırız.” şeklinde konuştu. Muğla Belediyesi Çevre Mühendisi Erdem Şenel ise katı atık bedelleri ile ilgili yönetmelikler ve düzenlemeler ile ilgili bilgi verdi.Vatandaşların kendilerine sordukları soruları ileten muhtarlar, düzenlene bilgilendirme toplantısı için Muğla Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.