Muğla Berberler ve Kuaförler Odası 1. Uluslararası Güzellik Fuarı’nda

Muğla Berberler ve Kuaförler Odası 1. Uluslararası Güzellik Fuarı’nda
SİNEM KARAKAYA- Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonunun düzenlediği 1. Uluslararası Güzellik Fuarı Antalya’da gerçekleşti. Muğla Berberler ve...

SİNEM KARAKAYA- Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonunun düzenlediği 1. Uluslararası Güzellik Fuarı Antalya’da gerçekleşti. Muğla Berberler ve Kuaförler Odası’da katılım göstererek kozmetik ve saç uzmanlarıyla bir araya geldi.

Muğla Berberler ve Kuaförler Odası 1. Uluslararası Güzellik Fuarı’nda

4 gün süren fuarda yeni çıkan saç modellerinin hem berberlerin hem kuaförlerin uluslararası bir alanda izleyicilere sunulması amaçlandı.

Muğla’dan 7 kişilik bir ekiple 1. Uluslararası güzellik fuarına katıldıklarını belirten Muğla Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Özcan Çolakkol; “Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonumuzun düzenlemiş olduğu 1. Uluslararası güzellik fuarına Muğla Berberler ve Kuaförler Odası olarak katıldık. Buradan 7 kişilik bir ekiple gittik. Güzel bir etkinlik oldu federasyonun düzenlediği. Fuar 4 gün sürdü. Türkiye’den 16 yurt dışından da 10 tane ekip katıldı. Türkiye’nin farklı yerlerinden 26 tane kozmetik firması katıldı. Bizim içinde değişiklik oldu. Fuarın amacı yeni çıkan saç modellerinin hem berberlerin hem kuaförlerin uluslararası bir alanda izleyicilere sunmasıydı. Bizde orada öğrendiklerimizi Muğla’daki müşterilerimize uygulamak için sabırsızlanıyoruz.” Dedi.

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.