Muğla’ da 4.6 şiddetinde deprem

Muğla’ da 4.6 şiddetinde deprem
Muğla’da sabah saat 06.02 sıralarında 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üstü Ula ilçesine bağlı Ataköy olan deprem Muğla merkez ve Marmaris’te...

Muğla’da sabah saat 06.02 sıralarında 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üstü Ula ilçesine bağlı Ataköy olan deprem Muğla merkez ve Marmaris’te hissedildi. 4.6 şiddetindeki depremin ardından saat 08.41’e kadar büyüklükleri 1.9 ile 3.6 şiddetinde değişen 13 artçı deprem meydana geldi. Yetkililer yaşanan depremlerde her hangi mal ve can kaybının olmadığını belirttiler.

Yerin 5 km altında

Muğla güne 4.6 şiddetinde ki depremle uyandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre sabah saat 06.02 sıralarında merkez üstü Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Ataköy’de 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Yerin 5 km altında meydana gelen deprem Ula, Muğla Merkez ve Marmaris’te hissedildi. Deprem sonrası panik yaşayan vatandaş evlerinin önüne çıktı. 4.6 şiddetindeki depremin hemen ardından saat 06.07’de merkez üstü Ula Şirinköy’de 2.6 şiddetinde ikinci deprem meydana geldi. Sabah saat 06.02 ile 08.41 saatleri arasında büyüklükleri 1.9 ile 4.6 arasında değişen 13 artçı deprem meydana geldi. Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada meydana gelen depremlerde her hangi bir can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Bu haber toplam 731 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.