"MUĞLA DESTEK VERİRSE, ANKARA DESTEK VERİR"

"MUĞLA DESTEK VERİRSE, ANKARA DESTEK VERİR"
AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Muğla'nın il oluşunun 100'cü yılı kutlamaları nedeniyle yapılacak projeler hakkında bilgi almak...

AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Muğla'nın il oluşunun 100'cü yılı kutlamaları nedeniyle yapılacak projeler hakkında bilgi almak için Kamu Kurum ve Kururluşlarının il Müdürleri ile Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile bir araya geldi. Muğla'ya yapılacak olan projeler hakkında katılımcılardan bilgi alan Milletvekilleri, Muğla'nın proje sorunu olmadığını, eğer Muğla destek vererse Ankara'nın da destek vereceğini belirttiler.

Muğla'nın il oluşunun 100'ncü yılı nedeniyle Kamu Kurum ve Kururluşlarının il Müdürleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, katılcımların hazırladıkları 100'cu yılla ilgili  projeler hakkında bilgi aldı.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekilleri Boğa ve Özden, Muğla'nın 100'cü yılı için hazırlanan projelerde sıkıntı çekmediklerini sadece destek sıkıntısı çektiklerini dile getirdi.

Muğla'ya 100 proje getirilsede, burada yaşayanların benimsemediği, toplumsal bilinç olmadı sürece kıymetinin olmadığını vurgulayan Ali Boğa, "100'ncü yılda Muğla'nın her kesiminin bu projeye canı gönülden katılması gerekiyor. Amacımız Muğla'daki yaşam seviyesini yükseltmek" dedi.

"MUĞLA'YA ROL VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bugüne kadar Muğla'ya başkaları tarafından rol verildiğinin altını çizen Boğa, "Muhtar'ların, öğretmenlerin, öğrencilerin ve bir çok kişişnin 100'ncü yıl projeleri kapsamında fikirlerini alacağız. Yüzde yüz herkesin katılımını arzu ediyor ve Muğla'nın ortak aklına herşeyden çok inanıyoruz. Muğla'ya bir rol vermeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar başkaları rol veriyordu. Artık kendi rolümüzü kendimiz vermemiz ve istediğimiz, arzu ettiğimiz bir Muğla oluşturmalıyız"şeklinde konuştu.

"MUĞLA'NIN PROJE SORUNU YOK"

Muğla'nın proje sorunu yaşamadığını belirten Boğa, " Biz proje desteğini Ankaradan beklemiyoruz. Önce Muğla'dan bekliyoruz. Eğer, bize Muğla destek verirse, Ankara destek verir demektir. Ankara'nın desteği Muğla'nın desteğinden sonra gelir. Şimdiye kadar beklemişiz. Ankara neyi yapacak diye" diye konuştu.

"PROJELER MUĞLA PROJELERİ OLMALI"

Milletvekili Ali Boğa, "Geniş katılımlı toplantılar olması gerekiyor. Bu projelerin Muğla projesi olması lazım. Ali'nin, Veli'nin, yada iki milletvekilinin değil Muğla'nın projelerinin olması lazım. Biz burda rolü kendimiz alıyoruz. Bir başkasının rol biçmesine müsade etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

ÖZDEN, "100'NCÜ YILIMIZI FIRSATA ÇEVİRMEK İSTİYORUZ"

Boğa'dan sonra konuşan  Yüksel Özden, geçmişinden güç alan nesiller yetiştirmek istediklerini ifade ederken "nekedar kudretli eğitimli olursanız olun kökünüzle irtibatınız yoksa, yoksunuz" dedi. Özden, " 100'ncü yılımızı fırsata çevirmek istiyoruz. Bu yılda kim neyi düşünüyorsa bunun ortaya koyulmasını ve büyük projelerin ortaya koyulmasını istiyoruz. Önemli olan Muğla'nın yüzde yüz birlikte çalışması. Kendi kaynaklarırn harakete geçirmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 470 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.