Muğla Gazetesi yine birinci oldu

Muğla Gazetesi yine birinci oldu
Muğla Gazetesi Muğla’da en çok okunan gazete oldu. Başbakanlık Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğü’ne ait Anadolunun Sesi sitesinin resmi verilerine...

Muğla Gazetesi Muğla’da en çok okunan gazete oldu. Başbakanlık Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğü’ne ait Anadolunun Sesi sitesinin resmi verilerine göre 11 Nisan günü Muğla il genelinde yayımlanan 33 günlük yerel gazete içerisinde ençok okunun birinci gazete Muğla Gazetesi oldu. Öte yandan Muğla Gazetesi’nin www. muglagazetesi.org internet sitesi son 28 gün içerisinde 59 bin 92 defa ziyaret edildi. Muğla Gazetesi’nin internet sitesi il genelinde en çok ziyaret edilen 5 internet sitesinden birisi oldu.

Muğla’da yayın hayatına 19 yıl önce başlayan Muğla Gazetesi her geçen yıl okunurluk ve izlenme oranını arttırarak büyüyor. Çarpıcı başlıkları ve köşe yazarlarıyla Muğla gündeminde yerini alan Muğla Gazetesi son olarak Muğla il genelinde günlük olarak yayımlanan 33 yerel gazete içerisinde en çok okununan gazete oldu. Başbakanlık Basın Yayın Enfermasyon Genel Müdürlüğüne ait Anadolunun Sesi sitesinin resmi verilerine 11 Nisan günü Muğla Gazetesi en çok okunan gazete oldu. Muğla il genelinde ki 33 yerel gazete içerisinde Muğla Gazetesi en çok okunan gazete olarak birinci sırada yer alırken, Bodrum’dan Çökertme Gazetesi ikinci sırada, Fethiye’de yayımlanan Ege Gazetesi üçüncü sırada yer aldı.

Öte yandan Muğla Gazetesi’nin www. muglagazetesi.org internet sitesi son 28 gün içerisinde 59 bin 92defa ziyaret edildi. Muğla Gazetesi’nin internet sitesi il genelinde en çok ziyaret edilen 5 internet sitesinden birisi oldu. Muğla Gazetesi olarak siz okurlarımıza teşekkürederiz.

Bu haber toplam 831 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.