Muğla göle döndü

Muğla göle döndü
Muğla ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde metrekareye50 kilogramyağmur düşerken Marmaris’te 40 Bodrum’da41...

Muğla ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde metrekareye50 kilogramyağmur düşerken Marmaris’te 40 Bodrum’da41 kilogramyağmur düştü. Muğla kent merkezinde ev ve işyerlerini su bastı.

Deniz çamur doldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece başlayan sağanak yağış etkili oldu. Marmaris’te metrekareye40 kilogramyağmur düşerken, rüzgarın hızı saatte 73 kilometreyi buldu. Denizde dalgaların boyu 5 metreyi geçti. Balıkçıların ve tur teknelerinin denize açılmaması istendi. Marmaris yat limanında bulunan işletmelerin tamamı fırtına yüzünden iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı. Marmaris'te etkili olan yağışların ardından yağmur suyu kanallarında akan çamurlu su, denizin üstünde kızıl renkli görüntü oluşturdu. Deniz ve derelerin rengi dağlardan gelen sularla değişti.

Rüzgarın hızı82 kilometre

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece geç saatlerde başlayan şiddetli yağış ve fırtına ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Bodrum’da metrekareye41 kilogramyağmur düşerken rüzgarın şiddeti saatte 82 kilometreye ulaştı. Bodrum yarımadasında şiddetli fırtına sonrasında elektrik kesintileri yaşandı. Meteoroloji müdürlüğü yetkilileri şiddetli yağış ve fırtınanın devam edeceğini bildirdi.

Evler su altında kaldı

Muğla kent merkezinde gece geç saatlerde başlayan etkili yağmur kent merkezinde hayatı olumsuz etkileri. Cadde ve sokaklar göle dönüştü. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla ev iş yerlerini basın suyu boşaltmaya çalıştı.

Bu haber toplam 511 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.