1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği İlk Geleneksel İftarını Düzenledi
17
Muğlaspor taraftarlarını bir araya getiren iftar programı Menteşe’de yoğun katılımla gerçekleştirildi. 1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen 1. Geleneksel İftar Yemeği, Menteşe Belediyesi Kent Meydanı’nda kurulan iftar çadırında yapıldı.
27
Program kapsamında yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği ikram edildi. Muğlaspor camiası ve vatandaşlar Ramazan ayının manevi atmosferinde aynı sofrada buluştu.
37
İftar programına Gonca Köksal, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetimi, Kill For You Fenerbahçeliler Derneği, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
47
Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetimi ile 1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Emirhan Kıbrıslı da vatandaşlara kendi elleriyle yemek dağıttı.
57
1967 Muğlaspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Muğlaspor sevdalıları aynı sofrada buluşurken, organizasyonun geleneksel hale getirilmesinin hedeflendiği belirtildi.
67
77
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.