AFAD DUYURDU! Muğla’da Deprem Oldu
Yayınlanma:
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Ege Denizi’nde Datça açıklarında 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 19 kilometre olarak ölçüldü.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, 8 Kasım 2025 tarihinde saat 11.51’de Ege Denizi’nde Datça açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Yer kabuğunun 19.01 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntının merkez üssü, Datça ilçesine yaklaşık 120 kilometre uzaklıkta bulunuyor. En yakın yerleşim yerleri arasında Datça’nın Yazı Mahallesi ve Palamutbükü Adası yer aldı.
Şu ana kadar deprem nedeniyle olumsuz bir ihbar yapılmadı. Yetkililer, vatandaşların olası artçılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.
Bu haber toplam 643 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.