Ahmet Aras’tan, Alim Karaca’ya Silahlı Saldırıya Sert Tepki
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin açıklamada bulundu. Aras, saldırıyı sert sözlerle kınayarak faillerin ve bağlantılarının ortaya çıkarılması gerektiğini vurguladı.
Ahmet Aras açıklamasında, “Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya yapılan alçakça saldırıyı nefretle kınıyorum. Saldırıyı gerçekleştiren, azmettiren, organize eden kişi ya da kişiler en kısa sürede yakalanarak bu menfur olay aydınlatılmalıdır” ifadelerini kullandı.
Saldırıyı gerçekleştiren failin teslim olduğu bilgisini aldığını belirten Aras, olayın yalnızca faille sınırlı kalmaması gerektiğine dikkat çekerek, “Olayın tüm bağlantıları en ince ayrıntısına kadar incelenmeli, saldırının altında yatan gerçek sebep ortaya çıkarılmalıdır” dedi.
Olay
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, evinin bulunduğu bölgede uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Karaca’nın tedavisi sürerken, saldırganın teslim olduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.