Ahmet Aras’tan Gizem Özcan’a Destek: “Bu Ahlaksızlığa Boyun Eğmeyeceğiz”
Tutuklu Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın ek ifadesinde CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan’ın adının geçmesinin ardından siyasette yankılar sürüyor. Özcan’ın iddiaları sert sözlerle yalanlayarak suç duyurusunda bulunacağını açıklamasının ardından bir destek mesajı da Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan geldi.
Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gizem Özcan’a yönelik iddiaları kınayarak şu ifadeleri kullandı:
“Her geçen gün dozu artan iftiralar ve ahlak dışı saldırılar; siyasetin değil, çürümüşlüğün ve acizliğin göstergesidir.”
Aras paylaşımında, kadın siyasetçileri hedef alan söylemlerin kabul edilemez olduğunu belirterek, “Kadınları hedef alan bu kirli dil, bu organize yıpratma siyaseti ve karakter suikastları; ne vicdanlarda ne de hukuk önünde karşılıksız kalacaktır” dedi.
Gizem Özcan’a destek veren Aras, “Bu ahlaksızlığa da bu çürümüş düzene de asla boyun eğmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan da daha önce yaptığı açıklamada, hakkındaki iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.