AK Parti Eski İl Başkanı Haluk Laçin’e Silahlı Saldırıda Önemli Gelişme: Adliyeye Sevk Edilen 3 Şüpheli Tutuklandı
Laçin’in ofisinde bulunduğu sırada meydana gelen saldırıda, 19 yaşındaki bir şüpheli E.K.Y tarafından ateş açılmıştı. Datça Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler E.K.Y ve V.K ve ilçede müteahhitlik yaptığı öğrenilen iş adamı A.K de gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüphelilerin Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelede ifade işlemleri tamamlandığı ve 3 şüphelinin bugün Datça'da adliyeye sevk edilmişti. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki çalışmalarını tamamladığı, elde edilen bulguların soruşturma dosyasına eklendiği öğrenildi.
OLAY
Edinilen bilgilere göre, Laçin’in ofisinde bulunduğu sırada meydana gelen saldırıda, 19 yaşındaki bir şüpheli E.K.Y tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bacağından yaralanan Laçin için çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Olayın ardından şüpheli, silahıyla birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Yaralı Laçin’e ilk müdahale Datça Devlet Hastanesi’nde yapılırken, daha sonra ileri tetkik ve tedavi amacıyla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde Ameliyata alınan Laçin’in tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.