AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’ndan 15 Temmuz Şehitleri Anısına Aşure Hayrı

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’ndan 15 Temmuz Şehitleri Anısına Aşure Hayrı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından aşure hayrı düzenlendi. Etkinlikte, şehitler dualarla anılırken, vatandaşlara aşure ikram edildi.

Düzenlenen hayır programına AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin, Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, çok sayıda teşkilat üyesi ile MHP İl Başkanı Burak Demirel, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Whatsapp Image 2025 07 15 At 13.10.04

Parti üyeleri, aşure ikramının yanı sıra etkinliğe katılanlara Türk bayrağı da dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı.

Whatsapp Image 2025 07 15 At 13.10.04 (1)
Etkinlikte konuşan AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, “15 Temmuz gecesi bu vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün burada düzenlediğimiz aşure hayrı ile hem birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz hem de şehitlerimizi yad ediyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2025 07 15 At 15.05.36
Katılımcılar, düzenlenen etkinlik için teşekkürlerini ileterek, 15 Temmuz’un unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.