AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den Eşen’e Doktor Ataması Müjdesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den Eşen’e Doktor Ataması Müjdesi
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Eşen Aile Hekimliği Merkezi’ne doktor ataması gerçekleştirildiğini duyurdu.

Sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi adına vatandaşlardan gelen talepleri yakından takip ettiklerini belirten Otgöz, ihtiyaç duyulan alanlarda gerekli adımların hızla atıldığını ifade etti. Sağlık alanında yapılan yatırımlar ve personel takviyeleriyle hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Otgöz, Eşen Aile Hekimliği Merkezi’ne yapılan doktor atamasının bölge halkı için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

Yakup Otgöz açıklamasında, “Hemşehrilerimizden gelen talepleri takip ediyor ve çözüyoruz. İktidar olduğumuz günden bugüne sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan tüm alanlara en hızlı şekilde adım atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Otgöz ayrıca, Muğla’ya verilen desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, Sağlık Bakan Yardımcılarına ve emeği geçen tüm bürokratlara teşekkür etti.

Yeni doktor atamasının Eşen ve çevresindeki vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini daha da kolaylaştırması bekleniyor.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.