Bakan Çiftçi’den Şehit Polis Memuru Tayfun Baş İçin Taziye Mesajı

Bakan Çiftçi’den Şehit Polis Memuru Tayfun Baş İçin Taziye Mesajı
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Muğla’da görev sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Tayfun Baş için taziye mesajı yayımladı. Bakan Çiftçi, şehit polis için rahmet, ailesi ve Emniyet Teşkilatı için başsağlığı dileğinde bulundu.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Muğla’da görev başında şehit olan Polis Memuru Tayfun Baş için başsağlığı mesajı yayımladı.

Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Tayfun Baş, alınan ihbar üzerine gittiği olay yerinde şüpheli şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Baş, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Acı haberin ardından İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla şehit polis memuru Tayfun Baş’ın ailesine ve Emniyet Teşkilatı’na başsağlığı diledi.

Bakan Çiftçi mesajında, “Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.