Bakan Karaloğlu'dan Toplantı Açıklaması

Bakan Karaloğlu'dan Toplantı Açıklaması
Muğla’da düzenlenen “Turizm Güvenlik” toplantısında, son günlerde kamuoyuna yansıyan görüntüler ve turizm bölgelerinde alınacak güvenlik önlemleri ele alındı. Toplantıya Ege Bölgesi’nden dört ilin valisi ile üst düzey güvenlik yetkilileri katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Muğla 4 ilin valisi ile yapılan toplantı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Efeler Diyarı Muğla’dayız. Muğla Valiliğimizi ziyaret ederek, Valimiz İdris Akbıyık'tan turizm cenneti şehrimize dair; turizmde güvenlik, asayiş gibi konular üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Muğla’da İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nun katılımı ile düzenlenen ve turizm bölgelerinde son günlerde ortaya çıkan görüntülerin ve alınacak tedbirlerin konuşulacağı Ege Bölgesinden 4 valinin de katıldığı toplantı yapılmıştı.

Whatsapp Image 2025 06 19 At 17.02.29 (2)

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Muğla Valiliğini ziyaret ederek, Valilik ziyaret defterini imzalamıştı. Bakan Karaloğlu’nu Muğla Valiliğine gelişinde Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Muğla’nın ilçelerinde görev yapan kaymakamlar ve Emniyet Genel Müdürü Vali Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Hüseyin Kurtoğlu, 4 İlin Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Turizm Müdürleri karşılamıştı.

Whatsapp Image 2025 06 19 At 17.02.29 (3)

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, karşılama sonrasında acil gündemle yapılan “Turizm Güvenlik” toplantısına geçmişti. Alınan bilgiye göre basına kapalı olarak yapılacak toplantı sonrasında basına her hangi bir açıklama yapılmadı.

Whatsapp Image 2025 06 19 At 17.02.29

Toplantıda, Ege’nin önemli turizm merkezleriyle ilgili son günlerde sosyal medya ve basında yer alan rahatsız edici görüntülerin ve Turizm merkezlerinde yapılacak denetimler ve alınacak güvenlik önlemlerinin öncelikli gündem maddesi olacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.