Başkan Aras Akçaova, Dağdibi ve Yeşilyurt’ta Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Aras Akçaova, Dağdibi ve Yeşilyurt’ta Vatandaşlarla Buluştu
Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe İlçe Başkanı Arzu Doğruel ve beraberindeki heyetle birlikte Akçaova, Dağdibi ve Yeşilyurt mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde bölge sakinleriyle görüşen Başkan Gonca Köksal ve CHP Menteşe İlçe Başkanı Arzu Doğruel, vatandaşların talep, öneri ve görüşlerini dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmalarda mahallelerin ihtiyaçları ve öncelikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

whatsapp-image-2026-06-20-at-17-58-44-1

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Başkan Köksal, hemşehrileriyle bir araya gelmenin ve onların görüşlerini doğrudan dinlemenin önemine dikkat çekerek, Menteşe’nin tüm mahallelerinde vatandaşlarla iletişim halinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

whatsapp-image-2026-06-20-at-17-58-44-2

Akçaova, Dağdibi ve Yeşilyurt mahallelerinde gerçekleşen ziyaretlerde birlik, dayanışma ve ortak akıl vurgusu yapılırken, vatandaşlarla kurulan güçlü diyaloğun sürdürüleceği belirtildi.

726358178-1322740656705931-2277530818801876772-n

Öte yandan heyet, geçtiğimiz hafta şehit olan polis memuru Tayfun Baş anısına Düğerek Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen lokma hayrına da katıldı. Programda şehit polis memuru Tayfun Baş rahmet ve saygıyla anıldı.

Ziyaretlerin ardından yapılan değerlendirmede, vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine vurgu yapılarak, birlik ve dayanışma içerisinde çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi. Ayrıca mahalle sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik ve samimi karşılamaları dolayısıyla teşekkür edildi.

Bu haber toplam 220 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.