Bodrum FK’dan Gazze’ye Çifte Destek
Yayınlanma:
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında oynanan Bodrum FK – Atakaş Hatayspor karşılaşmasının gelirlerinin Gazze’ye bağışlanacağı daha önce kamuoyuyla paylaşılmıştı. Bodrum FK yönetimi, maç hasılatının yanı sıra kulüp tarafından aynı tutarda yapılan ek bağışla birlikte Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.
Ziyarette, hem karşılaşmadan elde edilen gelir hem de kulübün yaptığı ek bağışın ilgili kurumlara resmî olarak teslim edildiği bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Bu süreçte destek veren tüm taraftarlarımıza, camiamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.
Bodrum FK’nın jesti, kamuoyunda takdirle karşılanırken kulübün sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini eklediği yorumları yapıldı.
Bu haber toplam 70 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.