Bodrum'da Yaşayan Kavaklıdere'li Doğa Sporcusu Naim Sıdra Yaşam Savaşını Kaybetti
Sıdra'nın vefatı, başta ailesi ve yakın çevresi olmak üzere Bodrum'daki doğasever camiada büyük üzüntü yarattı. Sıdra'nın AK Parti Muğla Milletvekili Aday adayı Mehmet Sıdra’nın kuzeni olduğu öğrenildi.

Aslen Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Menteşe doğumlu olan Sıdra, bir süre önce denize atlayış yaptığı esnada boynunu kırarak ağır şekilde yaralanmıştı. Olay sonrası acil olarak İzmir’deki Acıbadem Kent Hastanesi’ne sevk edilen genç sporcu, yoğun bakımda uzun süredir yaşam mücadelesi veriyordu. Ancak sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Doğa Aşığı Bir Hayat
Naim Sıdra, çevresindekiler tarafından enerjisi, pozitif yapısı ve doğaya olan tutkusu ile tanınıyordu. Sık sık deniz sporları ve doğa yürüyüşleriyle ilgilenen Sıdra, sosyal medya paylaşımlarıyla da bu tutkusunu geniş kitlelere yansıtmıştı. Yaşam tarzı ve sporla iç içe hayatı, onu tanıyanlar için ilham kaynağı olmuştu.
Bodrum'da yaşayan doğa sporcusu Naim Sıdra, yaşam savaşını kaybetti.
Sevenlerini Yasa Boğdu
Sidra’nın yaşamını yitirmesi, ailesi başta olmak üzere yakın dostlarını ve Bodrum’daki spor camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Genç yaşta hayatını kaybeden doğa sporcusunun ardından birçok kişi sosyal medyada taziye mesajları paylaştı.
Cenazesi Bugün Defnediliyor
Acı haberin ardından Sıdra’nın cenazesinin, bugün ikindi namazına müteakip memleketi Aydın’ın Yenipazar ilçesinde defnedileceği öğrenildi.
Muğla Gazetesi olarak
Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.