Burak Demirel Görev Değişimi Sonrası İlk Kez Konuştu

Burak Demirel Görev Değişimi Sonrası İlk Kez Konuştu
Semih Yalçın, 17 Nisan Cuma günü yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Teşkilatı’nın feshedildiğini duyurdu. Açıklamada, Muğla İl Başkanlığı görevine Emrah Oltulu’nun getirildiği bildirildi.

Görevden ayrılan eski İl Başkanı Burak Demirel ise bugün yaptığı açıklamada, görev sürecini büyük bir gurur ve sorumlulukla yürüttüğünü belirterek, görevini aynı sadakat ve teslimiyet anlayışıyla devrettiğini ifade etti.
Demirel açıklamasında, çocuk yaşlarda Ülkü Ocakları ile tanıştığını, burada yalnızca bir teşkilatı değil, aynı zamanda bir dava anlayışını öğrendiğini söyledi. Dört yıl boyunca Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Demirel, daha sonra Devlet Bahçeli’nin himayelerinde MHP Muğla İl Başkanlığı görevini üstlenmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu vurguladı.
Görev süresi boyunca Muğla’nın her köşesinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Demirel, teşkilat mensuplarına, ilçe başkanlarına, dava arkadaşlarına ve kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti.
Demirel, açıklamasında ülkücülük anlayışından, davalarına bağlılıktan ve Devlet Bahçeli’ye olan sadakatlerinden hiçbir zaman taviz vermediklerini belirterek, bundan sonra da aynı inançla yollarına devam edeceklerini kaydetti.
Eski İl Başkanı, görevini “kıymetli dava arkadaşım” diye nitelendirdiği Emrah Oltulu’ya devrettiğini ifade ederek, Oltulu’nun bu görevi daha ileriye taşıyacağına inandığını söyledi. Demirel, yeni il başkanına başarı dileklerini ileterek açıklamasını “Muğla’ya hizmet etmek benim için daima büyük bir onur oldu. Hakkınızı helal edin” sözleriyle tamamladı.

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.