Datça’lı Genç Doktor Evinde Ölü Bulundu

Datça’lı Genç Doktor Evinde Ölü Bulundu
İstanbul’da görev yapan Datça doğumlu genç doktor Uzm. Öğr. Gör. Dr. Zeynep Sude Taş, evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Acı haber, hem akademi camiasında hem de memleketi Datça’da derin üzüntüye neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Ana Bilim Dalı’nda görev yapan Dr. Taş’ın cansız bedeni İstanbul’daki ikametinde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucunda belirleneceği öğrenildi.

Üniversitenin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, yayımladığı taziye mesajında, “Genç yaşta aramızdan ayrılan değerli çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Cenaze Programı

Dr. Zeynep Sude Taş’ın cenazesinin, bugün ikindi namazının ardından Datça Reşadiye Camii’nden kaldırılarak Reşadiye Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi.

Datça doğumlu olan Dr. Taş’ın vefatı, Datça’da da büyük üzüntüyle karşılandı. Meslektaşları ve sevenleri, genç yaşta hayatını kaybeden başarılı doktor için taziye mesajları paylaştı.

Muğla Gazetesi olarak, genç yaşta vefat eden doktorumuza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bu haber toplam 746 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.