EMŞAV Muğla’dan TÜVTÜRK Önünde Siyah Çelenkli Protesto
EMŞAV Muğla İl Başkanı Cevdet Gürkan, burada yaptığı basın açıklamasında, Ankara’da TÜVTÜRK araç muayene istasyonunda haince darp edilerek hayatını kaybeden Polis Memuru Melih Okan Keskin’in acısının yüreklerde derin bir yara bıraktığını söyledi. Gürkan, “Devletine ve milletine hizmet eden bir kamu görevlisine yönelik gerçekleştirilen bu alçak saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyor, şiddetle kınıyoruz” dedi.
Gürkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kamu düzenini sağlamak adına fedakârca görev yapan emniyet mensuplarına yönelik her türlü saldırı; yalnızca bireylere değil, devlet otoritesine ve toplumun huzuruna yönelmiş açık bir tehdittir. Bu tür menfur olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin kararlılıkla alınması gerektiğini vurguluyoruz.”
EMŞAV olarak yaşanan vahşeti protesto etmek, merhum polis memurunun aziz hatırasını yaşatmak ve kamu vicdanının sesi olmak amacıyla siyah çelenk bıraktıklarını belirten Gürkan, adaletin tecelli etmesi ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.